jueves, 13 de mayo de 2010

FOTOS Sortida BTT Voltants de l'Embassament de Sau

El Cabrerès és un territoti abrupte, trencat i emblemàtic, ja sigui pels seus pobles com Rupit ó Tavertet entre d’altres, el seus paisatges com l’embassament de Sau, o el Salt de Sallent entre d’altres.
La nostra sortida va començar a Sant Sadurní Osormort. En els primers 600 metres ja havíem hagut de creuar un riu i mullar-nos, si va ser el Marc Floriach es que s va mullar el cul, fang, pedres i pujades. Així és el BTT “All Mountain”. La zona era molt boscosa i vam guanyar alçada pujant per GR-2 una zona de “bicicoll” que algún ciclista més “trialeru” va intentar superar amb força èxit, aquest cop també va se en Marc. Vam esmorzar al Salt de la Sogra on un espectacular tallat de 200-250 metres ens obria unes vistes sensacionals sobre la Vall de Sau i Guilleries, al fons els Pirineus i Montserrat. La ruta seguí fins l’embassament de Sau a on vam poder observar que d’aigua no en falta en aquesta zona. Vam remuntar fins a Sant Roma de Sau per fer la tornada cap el cotxe. 39 Km de bons camins i corriols.
Destacà la presència de la nostra noia BTT, la Meritxell te una forma física exemplar i es mou per tots els terrenys. També gràcies per la teva paciència. L' única dona entre homes ho requereix. Je, je, je.
Sortida perfectament organitzada per Dennis Jiménez.(Text David, Fotos Dennis)